Θεωρούμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης μπορεί να είναι ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημα στο σύγχρονο ανταγωνιστίκο περιβάλλον


Κάποιες από τις υπηρεσίες μας στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού

Στελέχωση & Επιλογή Προσωπικού

Η εμπειρία μας και το πλάνο στελέχωσης που θα συντάξουμε αποτελεί εγγύηση για την σωστή αναζήτηση και επιλογή προσωπικού για την εταιρία σας.

Αξιολόγηση Προσωπικού

Η αξιολόγηση του προσωπικού σας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους στην πορεία της επιχείρησης σας στην επίτευξη των στόχων που θα τεθούν.

Αναδιοργάνωση Επιχείρησης

Η σωστή οργάνωση έπειτα από την μελέτη της επιχείρησης σας θα βοηθήσει και στην βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της σχέσης κόστους και παραγόμενου αποτελέσματος

Μισθοδοσία και Προϋπολογισμός

Συμβουλευτική για την έκδοση μισθοδοσίας και σύνταξη προϋπολογισμού κόστους προσωπικού. Παρακολούθηση και σύνταξη αναφορών και διορθωτικών ενεργειών.


Αναζητήστε την λύση που ταιριάζει σε εσάς


Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που περιλαμβάνουν το κατάλληλο μείγμα υπηρεσιών .Μέσα από την αρχική διερεύνηση μπορούμε να εστιάσουμε στο τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο και να συνθέσουμε το αντίστοιχο πακέτο υπηρεσιών.


Περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες

Το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε καλύπτει όλο τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Περιγραφές Θέσεων Εργασίας

Pellentesque vel elementum ligula. Aenean vel lectus sed velit dignissim luctus. Quisque sed malesuada.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Suspendisse sodales sodales enim, non vehicula nulla condimentum et. Aliquam quis ante eu sem tempor laoreet.


Βέλτιστες Πρακτικές Διοίκησης

Amet massa nec egestas. Sed efficitur lacinia dolor vitae mollis. Curabitur vestibulum commodo velit, eget finibus varius orci aliquam.

Οργάνωση εισαγωγής Νεοπροσλαμβανόμενων

Volutpat in elementum id, fermentum quis diam. Maecenas vitae hendrerit velit. Cras eleifend pretium placerat. Sed velit sem, lacinia non amet.